6.6 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

FC Botoșani – Academica Clinceni 0-0 / GALERIE FOTO

FC Botoșani – Academica Clinceni a fost unul dintre cele mai modeste meciuri din acest început de sezon. Oaspeții s-au apărat și au tras de timp încă din prima repriză în timp de elevii lui Marius Croitoru au avut o prestație foarte slabă.

FC Botoșani a făcut o primă repriză modestă, fără ocazii mari de gol la poarta ilfovenilor. Academica Clinceni a început mai bine partida și a avut cea mai mare ocazie a primei reprize în minutul 16. Cristi Dumitru a centrat în careu, Jutric a reluat pe poartă dar mingea a lovit bara porții lui Hankic. Replica botoșănenilor vine un minut mai târziu, Keita șutează de la 20 de metri dar mingea trece pe lângă poartă. Cea mai mare ocazie a botoșănenilor din prima repriză a fost în minutul 34 când fundașul Alin Șeroni a pătruns în careu cu mingea la picior, a șutat la colțul scurt dar Vâlceanu a respins în corner.

FC Botoșani are posesia mingii în partea secundă dar fără nicio ocazie mare de gol la poarta ilfovenilor în primele 20 de minute. În minutul 73, Boiciuc a avut șansa de a aduce pe Clinceni în avantaj dar este blocat în momentul șutului. Ilfovenii sunt mulțumiți cu un punct la Botoșani și nu ratează nicio șansă de a trage de timp iar botoșănenii par neputincioși în acest meci.

În prelungirile meciului, FC Botoșani a avut cea mai mare ocazie a meciului dar Patache nu reușește să reia pe poartă din șase metri. Partida s-a încheiat la egalitate iar FC Botoșani a pierdut două puncte pe teren propriu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA