4.4 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Valeriu Iftime: „Aveam mari emoții că nu o să ne putem concentra”

FC Botoșani a reușit a doua victorie din acest sezon, învingând cu scorul de 4-0 pe Poli Iași. Patronul Valeriu Iftime recunoaște că s-a temut de acest meci deoarece echipa venea după o calificare în turul doi al Europa League și era încă euforie în rândul jucătorilor.

„Sunt mulțumit dar trebuie să fim atenți. Campionii se construiesc cu multă atenție și cu rigurozitate nemțească. Puteam să ne facem meciul greu. În primul sfert de oră puteam să marcăm două-trei goluri după care cu mici neatenții… Una peste alta, când faci 4-0 cu Iași… De când e Marius la noi, i-am cam executat pe cei de la Iași. Nu sunt bucuros că am bătut Iașiul, sunt bucuros că echipa joacă, înscrie goluri. Sunt foarte bucuros pentru Marko (n.r. Dugandzic). Poate prinde din nou apetit și starea lui de mare golgheter. După meciul din Europa League, aveam mari emoții că nu o să ne putem concentra așa cum trebuie. Îi felicit”, a spus Valeriu Iftime.

Partida dintre FC Botoșani și Poli Iași s-a jucat chiar dacă era cod galben de caniculă iar la nivelul gazonului erau aproape 40 de grade. Deși meciul putea fi amânat, Dugandzic&Co au vrut să joace.

„E pur și simplu împotriva oricărei logici să expui acești copii la peste 30 de grade. Nefiind spectatori, contează doar ce văd cei de acasă. E inuman să joci. Televiziunile au fost de acord cumva să amânăm meciul dar avem trei care pleacă la lot. Ei au liber două-trei zile și au vrut să joace”, a mai spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA