7.7 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

PSD Botoșani a intrat oficial în campania electorală FOTO&VIDEO

Astăzi la prânz, social democrații botoșăneni au intrat oficial în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie. În frunte cu Doina Federovici și Cosmin Andrei, candidați la funcțiile de președinte al Consiliului Județean și respectiv Primăria Botoșani, social democrații au lipit primele afișe în municipiu.

Membrii PSD s-au oprit atât în fața Primăriei Botoșani cât și a Consiliului Județean iar cei doi candidați intrați în competiția electorală au transmis câte un mesaj.

„Venim în fața dumneavoastră cu cea mai puternică echipă cu care îmi doresc să repornim acest oraș care patru ani de zile nu a avut nimic spectaculos, lucrurile au stagnat iar cetățenii nu au fost respectați. Nu a avut obiective de investiții, nu a avut respect pentru cetățeni în ceea ce privește sănătatea, educația. Vrem să schimbăm aceste lucruri iar împreună cu colegii mei sunt încrezător că de pe 28 septembrie vom face acest lucru. Știu ceea ce trebuie să fac încă din prima zi”, a spus Cosmin Andrei.

„Astăzi avem startul campaniei electorale, în plină pandemie. Noi ne-am fi dorit ca aceste alegeri să fie amânate. PNL și Guvernul Orban nu vor să plece așa ușor de la guvernare. Ne-am fi dorit ca astăzi, toată atenția să fie îndreptată către botoșăneni, către măsurile de siguranță, către ceea ce trebuie să se întâmple bun în școlile noastre. Noi cei din PSD ne-am propus o campanie curată, o campanie bazată pe proiectele de dezvoltare”, a spus Doina Federovici.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA