26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

96 de autovehicule abandonate în municipiul Botoşani. Primăria va demara procedura de ridicare a acestora

rabla

Poliţiştii Locali au efectuat o inventariere a maşinilor abandonate din municipiul Botoşani. Aceştia au găsit de la autoturisme Dacia şi până la BMW sau Alfa Romeo, toate într-un stadiu avansat de degradare şi care nu au mai fost pornite de ani buni.

Acestea sunt parcate fie pe marginea străzilor, fie pe unele locuri de parcare pentru care nu s-a mai achitat concesiunea. Viceprimarul Cosmin Andrei spune că vor fi notificaţi proprietarii iar în cazul în care nu vor lua maşinile, se va trece la ridicarea lor.

„Poliţia Locală a demarat o acţiune prin care au fost identificate 96 de autovehicule abandonate pe raza municipiului Botoşani. Au fost identificaţi proprietarii la 80 de maşini iar 16 dintre aceste nu au plăcuţe de înmatriculare sau sunt înmatriculate în alte ţări. Avem o situaţie cu fotografii, o vom trimite Direcţiei Edilitare şi se vor demara procedurile. Proprietarii sunt notificaţi iar dacă nu sunt luate măsuri, aceste autovehicule vor fi ridicate şi depozitate. Va fi un termen în care proprietarii vor putea veni să le ridice. În caz contrar, le va valorifica primăria Botoşani. Mai avem câteva autoturisme care nu au fost valorificate. Procedura nu a fost respectată în totalitate şi sunt câteva litigii. Eu îmi doresc ca aceste 96 de autovehicule să fie luate de pe străzi sau din parcări”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei care le-a recomandat proprietarilor să le valorifice prin programul Rabla decât să plătească amenzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA