5 sfaturi la pariuri sportive oferite de Marius Cădar

0
1446

PariuriX - BtOnline

Am stat de vorbă cu Marius Cădar, fondatorul celei mai active comunități de pariori din România – PariuriX.com, care ne-a dezvăluit secretele câștigului la pariuri, sub forma unui set de 5 sfaturi:

1. Trebuie să ai răbdare, multă răbdare

„Cine caută să se îmbogățească peste noapte, va pierde tot ceea ce are. Trebuie să îți stabilești obiective clare, pentru a-ți lăsa timp pentru pauze. Altfel, la un moment dat o să te ia valul și banca se va goli foarte repede. În funcție de buget, alocă-ți un obiectiv realist, cum ar fi majorarea băncii cu 30% la sfârșitul unei luni calendaristice, iar în momentul în care l-ai realizat, oprește-te până la începutul lunii viitoare.”

2. Money management-ul este piatra de temelie a câștigului la pariuri

„Stabilește-ți un procent din bancă pe care să-l joci și nu paria doar de dragul de a paria. Pariorii profesioniști mizează de obicei între 2 și 5% din buget pe pariu. Dacă totuși îți place să joci mize diferite, alege-ți o strategie de money management flexibilă, bazată pe unități. Totuși, ține cont că de multe ori se întâmpla ca pariurile care ți se par cele mai sigure să te scoată. Așa că dacă pierzi 3 unități azi, 2 unități mâine, la sfârșitul lunii se ajunge la pierderi mari. Nu te hazarda niciodată și respectă strategia aleasă, oricare ar fi aceasta.”

3. Trebuie să te informezi în mod constant

„Acest lucru presupune o investiție de timp destul de mare, însă rezultatele pe termen lung nu pot fi favorabile dacă nu te dedici acestui fenomen. Dacă o echipă de pe locul întâi întâlnește o alta de pe locul 10, dintr-o ligă inferioară din Anglia, victoria favoritei nu reprezintă neapărat un pariu bun. Poate că antrenorul va decide menajarea unor jucători sau poate că lotul se confruntă cu accidentări… Dacă nu cauți detalii și te bazezi numai pe clasamente și rezultate, nu vei știi de ce nu îți ies biletele.”

4. Atenție la pariurile live!

„Pentru mulți, pariurile live reprezintă o capcană. Senzația unui potențial câștig rapid le stârnește pofta pasionaților. Dacă nu urmărești evenimentul pe care ai de gând să pariezi live, pur și simplu evită-l. Cotele pot fi înșelătoare și tu nu vei putea să le evaluezi dacă nu vezi partida.”

5. Jucați cât mai multe pariuri individuale

„Dacă pariezi single, îți crești matematic șansele de a face profit pe termen lung. Gândește-te care ar fi rezultatele tale financiare dacă ai paria 3 evenimente combinat sau dacă le-ai plasa pe bilete în mod individual. Analizează-ți istoricul și vei vedea că bilanțul pariurilor single este superior celor multiple.”

Cine este Marius Cădar?

PariuriX - BtOnline (1)

Marius Cădar este autorul primei cărți tipărite în România care are ca subiect pariurile sportive și bazele industriei jocurilor de noroc.

PARIURI SPORTIVE FĂRĂ SECRETE„Este o carte ce conţine multe informaţii utile pentru toţi pariorii. Având în vedere că până la urmă tirajul depăşeşte 3000 de exemplare, am decis ca jumătate dintre ele să fie acordate în mod gratuit. Ţineţi cont de mesajul de pe copertă: Această carte nu promite o formulă magică de îmbogăţire peste noapte, ci vine în sprijinul pariorilor care doresc să câştige mai mult, mai inteligent şi mai sigur,”  a declarat Marius Cădar pentru ProSport.

Dintre cei 2000 de pasionați care au intrat în posesia cărții în mod gratuit, 100 au primit cartea după ce au răsfoit acest articol publicat de cotidianul ProSport.

Fondatorul comunității pariorilor din România a obținut și cele mai bune promoții la Unibet(D. ONJN 2164 / 28.08.2015)pentru pariorii români. Astfel, orice persoană care se înregistrează la acest operator și nu numai, prin intermediul site-ului https://pariurix.com, beneficiază de o ofertă de bun-venit de două ori mai bună decât cea standard.