23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

40 de ani de existenţă la Liceul „Alexandru cel Bun”

elevi clasa

Liceul „Alexandru cel Bun” Botoşani a luat fiinţă prin Hotărârea Consiliului de Miniştri din 5 aprilie 1974, funcţionând din anul şcolar 1974/1975 sub denumirea de Liceul de textile şi confecţii, schimbându-şi apoi denumirea în Liceu Moldova, Grup Şcolar de Industrie Uşoară, respectiv Grup Şcolar „Alexandru cel Bun”.

Timp de 40 de ani, şcoala a asigurat formarea forţei de muncă pentru un număr de 35 de agenţi economici de la nivelul municipiului şi al judeţului Botoşani.

În cadrul Zilelor Liceului, ediţia 2014, desfăşurate începând cu luna mai, au fost organizate mai multe manifestări cultural-artistice şi sportive.

În data de 30 mai 2014, în CDI – Sala proiectelor, s-a desfăşurat un program artistic realizat de elevii liceului în colaborare cu invitaţi de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” Botoşani şi School Phoenix Dance: recitări, interpretări instrumentale şi vocale, dansuri moderne şi populare.

Directorul liceului, prof. Vreme Iuliana Maria, consideră că aceste activităţi nu sunt doar un prilej de sărbătorire a celor 40 de ani de la înfiinţarea liceului, ci şi o modalitate de promovare a talentelor şi aptitudinilor elevilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA