-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

3 aspecte de care să ții cont atunci când alegi un cazino online

Cu o istorie de aproximativ 25 de ani în spate, cazinourile online reprezintă în acest moment pentru mulți amatori de gambling calea cea mai rapidă către jocurile preferate, sălile de joc terestre pierzând ceva teren în ultimii ani, dacă e să dăm crezare statisticilor realizate în ultimii ani.

Piața jocurilor de noroc autohtonă este apreciată drept una din cele mai bine reglementate, fiind estimată la aproximativ 1 miliard de euro în 2018. În acest moment numărul operatorilor online licențiați de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc este de 23, astfel că amatorii de adrenalină și distracție au de unde alege. Teoretic, mai toate cazinourile oferă aceleași jocuri, practic însă, oferta diferă substanțial din multe puncte de vedere, astfel că iată la ce trebuie să fii atent în momentul în care vrei să alegi un cazino online de top.

 Bonusul de bun venit

Fără îndoială, printre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont în momentul în care evaluezi un cazino online se află bonusul acordat la prima depunere. În cele mai multe cazuri primul depozit ți se va dubla, în limita unei sume stabilite, însă ceea ce face cu adevărat diferența între aceste bonusuri se regăsește în termenii și condițiile ce însoțesc oferta. Înainte de a opta pentru un astfel de bonus, fii sigur că te informezi în legătură cu condițiile de rulaj. Unele bonusuri trebuie rulate de 30-35 de ori, altele chiar de 40 de ori. În plus, există și cazuri în care acestea pot fi rulate doar la anumite jocuri din ofertă. Mai mult, nu toate jocurile contribuie în mod egal la rulaj. Astfel că, fii sigur că citești cu atenție aceste detalii, pentru a nu fi dezamăgit ulterior. Nu în ultimul rând, nu uita că operatorii oferă aceste cazino bonusuri consistente pentru ca noii clienți să se bucure de o experiență cât mai îndelungată la prima ,,vizită’’. Privește mereu în acest fel un bonus de bun venit, nu ca pe o modalitate de a-ți dubla banii rapid.

 Oferta de jocuri

Un alt aspect de care ar fi bine să ții cont înainte de alege un cazino pe internet este legat de oferta de jocuri. Fii sigur că jocurile tale preferate sunt incluse în oferta operatorului la care vrei să îți deschizi cont. În cazul în care nu știai, nu toți operatorii au secțiuni de Live Casino (mese de ruletă sau blackjack live), bingo pe bani reali poți juca doar la Unibet și Vlad Cazino, iar oferta de sloturi diferă foarte mult de la un operator la altul.

 Metodele prin care poți depune sau retrage bani

Lăsând la o parte faptul că în lume există deja cazinouri la care se poate depune cu BitCoin, ar trebui să știi că metodele de plată pot fi diferite de la un operator la altul. Alege întotdeauna un operator care îți oferă cele mai comune metode de plată online și fii sigur că preferata ta este disponibilă. Tot la capitolul ,,Metode de plată’’, există cel puțin 3 detalii pe care ar trebui să le cunoști. Transferul bancar îți permite să depui și să retragi orice sumă dorești, însă durează cel puțin 2-3 zile până când tranzacțiile se soluționează. Există operatori de top care percep 0% comision la depunere pentru orice metodă în afară de Paysafe, caz în care taxa este de 3%. Nu în ultimul rând, mulți operatori nu oferă bonus de bun venit pentru depunerile efectuate prin intermediul unui portofel electronic (Skrill/Neteller etc).

În mod normal, primul aspect de pe această listă ar fi trebuit să fie legat de încredere și securitate, însă din fericire, la ora actuală, în România nu poți juca decât la operatori licențiați ONJN, ceea ce înseamnă că nu trebuie să ne facem griji în privința securității tranzacțiilor online sau a datelor personale și financiare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA