Connect with us

Administratie

O fabrică din Botoșani a fost racordată la sistemul centralizat de încălzire: “Consumă circa 5% din producția noastră”

Published

on

Conducerea societății Modern Calor vrea să racordeze la sistemul centralizat de încălzire majoritatea instituțiilor publice din municipiul Botoșani și un număr cât mai mare de agenți economici.

Bogdan Varasciuc, directorul general al Modern Calor, spune că un prim pas a fost făcut iar din noiembrie firma Carreman a fost racordată la sistemul centralizat de încălzire.

“Ne dorim în continuare să racordăm cât mai mulți consumatori mari. Ne dorim să dezvoltăm rețeaua primară unde tarifele sunt mult mai mici decât pe rețeaua secundară. Prin montarea unor module termice au posibilitatea să-și aleagă intervalul de furnizare, parametri, temperatura. Am reușit să racordăm firma Carreman care consumă circa 5% din producția noastră. Au fost clienții noștri până în 2018 iar acum am reușit să-i convingem să revină și din noiembrie le furnizăm din nou. Avem mai mulți consumatori mari: Spitalul Județean, Spitalul de Recuperare, Inspectoratul Județean de Poliție. Am racordat sediul societății Urban Serv, câteva grădinițe, Școala nr 8”, a declarat Bogdan Varasciuc.

Modern Calor urmează să realizeze câteva investiții de extindere a rețelei primare după care vor fi racordate mai multe instituții din municipiul Botoșani. Este vorba de sediul Consiliului Județean și Prefecturii, Primăria Botoșani și Biblioteca Județean. “Pe POIM se vor racorda Maternitatea, sediul DGASPC, grădinița, până la Liceul de Artă, Tribunalul și Judecătoria”, a adăgat directorul general al Modern Calor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad