Connect with us

Administratie

Blocuri noi racordate la sistemul centralizat de încălzire

Published

on

Începând de anul acesta, blocurile noi nu vor mai avea centrale termice de apartament. Dezvoltatorii imobiliari vor putea opta între centrale termice de bloc sau racordarea la sistemul centralizat de încălzire.

Reprezentanții societății Modern Calor deja i-au contactat pe unii dezvoltatori imobiliari și le-au propus racordarea blocurilor la sistemul centralizat de încălzire.

“Din februarie, legea impune pentru blocurile noi un alt sistem de încălzire decât centralele de apartament, respectiv centrale de bloc sau sistem centralizat. Am discutat cu un dezvoltator care dorește racordarea a două blocuri. I-am dat soluția contorizării pe orizontală care este cea mai bună soluție tehnică. Ai rezolvat și nemulțumirile legate de defalcare. Proprietarul nu mai trebuie să facă revizia la centrală, la gaz, reparații la instalații, centrala are o durată de viață de 10-15 ani și apoi trebuie înlocuită. Mai este un bloc nou care se construiește la fostul sediu al Poliției Rutiere și urmează să discutăm cu dezvoltatorul”, a spus Bogdan Varasciuc, directorul general al SC Modern Calor SA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad