Connect with us

Sport

Ofertă din Polonia pentru Bogdan Racovițan

Published

on

Fundașul central Bogdan Racovițan (21 ani) este dorit de o echipă aflată pe podium în prima ligă din Polonia. El este în cantonamentul din Turcia dar sunt șanse mari să semneze cu formația poloneză.  

Bogdan Racovițan și-a făcut junioratul la Dijon (Franța) iar în urmă cu un an a semnat cu FC Botoșani. După plecarea lui Andrei Chidriș, Racovițan a devenit titular în echipa antrenată de Marius Croitoru iar evoluțiile lui au fost remarcate de majoritatea antrenorilor și oamenilor de fotbal din Liga 1. Când a venit la Botoșani, Bogdan Racovițan era cotat de site-ul Transfermarkt la 25.000 de euro. Acum, fundașul de 21 de ani este cotat la 650.000 de euro.

Încă din toamna anului trecut, Bogdan Racovițan a atras atenția mai multor echipe atât din Liga 1 cât și din alte campionate. Potrivit oficialilor FC Botoșani, în această iarnă au fost mai multe discuții pentru transferul lui Racovițan și sunt șanse să se concretizeze în zilele viitoare. Fundașul botoșănean este dorit de o echipă din Polonia dar rămâne de văzut dacă oficialii celor două cluburi se vor înțelege în ceea ce privește suma de transfer. Valeriu Iftime anunța la finalul anului trecut că vrea minim un milion de euro pentru Bogdan Racovițan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad