Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer este noul președinte al clubului Poli Iași. Astăzi va fi prezentat oficial

Published

on

După mai multe runde de discuții, Cornel Șfaițer a acceptat funcția de președinte al Comitetului Director al clubului Poli Iași iar astăzi va fi prezentat oficial, în cadrul unei conferințe de presă.

Fostul președinte al FC Botoșani și manager al clubului Sepsi OSK a avut în ultimele luni mai multe discuții cu oficialitățile locale din Iași care i-au garantat că vor sprijini echipa de fotbal pentru a promova în Liga 1. Cornel Șfaițer vrea ca în acest an să formeze un lot bun care să promoveze la finalul următorului sezon și în același timp să aducă mai mulți oameni de afaceri alături de echipă.

“Până la urmă am acceptat, este și mai aproape de Botoșani. Am vorbit cu primarul, viceprimarul, cei de la club și până la urmă m-au convins. Voi coordona toată activitatea clubului. O să încerc să așez lucrurile pentru că Iașiul merită mult mai mult. Nu vrea niciun ban. Ba  din contra, aduc. Vreau să aduc oamenii de afaceri alături de echipă”, a declara Cornel Șfaițer, pentru Btonline.ro.

Noul președinte al Poli Iași nu vrea să facă multe schimbări în lot, în această iarnă. El spune că vor veni patru jucători și se va pregăti campania de transferuri din vară.

“În această iarnă nu vor fi multe schimbări. O să aduc patru jucători și vreau să pregătim sezonul următor”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad