Connect with us

Cultura

Botoșăneanca Oana Tăbultoc este în semifinala Eurovision România VIDEO

Published

on

Juriul format din Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu, au decis ca printre cei 45 de participanti din semifinale sa fie si botosaneanca Oana Tabultoc.

Studenta in anul II la Universitatea Nationala din Bucuresti si membra de 14 ani a grupului CHEIA SOL, Oana Tabultoc va participa la Eurovision Romania cu piesa ”Utopia”, compusa de Ylva & Linda Persson din Suedia.

Melodiile care au trecut de etapa preselecției vor intra în prima etapă a semifinalei, de unde juriul și telespectatorii vor califica 20 de piese în următoarea fază a concursului.

În acest sens, echipa Eurovision România va organiza, în luna ianuarie, o sesiune de înregistrări într-unul dintre studiourile TVR, pentru cele 45 de piese. Acestea vor fi difuzate pe canalele Televiziunii Române și online, pe siteul oficial eurovision.tvr.ro, pe canalul TVR de Youtube și pe pagina de Facebook Eurovision România, la începutul lunii februarie.

În premieră, fanii își vor putea vota favoriții pe pagina oficială Facebook, unde pot salva cinci piese pentru a doua etapă a semifinalei. Juriul va califica alte 15, iar semifinala se va încheia pe 12 februarie, cu un show tv, în cadrul căruia juriul de specialiști va alege doar zece piese pentru marea finală.

Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional Eurovision, care va avea loc în perioada 10-14 mai 2022, la Torino, Italia.

Oana Tabultoc are 21 de ani, împliniți chiar în urma cu 4 zile, a partipat de-a lungul carierei la sute de concursuri naționale și internaționale, dar și la show-uri TV, cum ar fi Vocea României sau Next Star.

În urmă cu câteva zile, Oana și Cheia Sol Junior au lansat un colind de Crăciun pe care îl puteți urmari mai jos:

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad