Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “A fost un meci frumos, cu ocazii, cu tensiune”

Published

on

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, le răspunde celor care contestă scorul de la meciul cu FCSB.

FC Botoșani a fost învinsă de FCSB, scor 1-3, în etapa a 16-a din Liga 1, după ce trupa condusă de Marius Croitoru a condus cu 1-0 până la pauză.

Braun a deschis scorul în minutul 24, iar formația antrenată de Toni Petrea a reușit să egaleze în repriza a doua, în minutul 77, prin reușita lui Valentin Gheorghe. Roș-albaștrii au majorat diferența prin Ianis Stoica (min. 86) și Florin Tănase (min. 90+4).

După ce Sorin Cârțu și Cornel Dinu au lăsat să se înțeleagă că între cele două formații există o prietenie, iar ultimul chiar a declarat că un apropiat al celor de la FCSB a transmis că trebuie să se parieze 1 la pauză și 2 la final, Valeriu Iftime a răbufnit la adresa lor.

„Dacă ascultăm toate prostiile, înnebunim cu toții. Care oameni de fotbal zic asta? Domnul Dinu zice că a auzit de undeva, domnul Cornel Dinu e om serios, știe ce spune, face mișto de toți. Spune că a auzit de undeva.

Eu am auzit răspunsul domnului Cârțu după ce am vorbit eu, nu a zis nimic. Căutăm subiecte ca după revoluție, cu găina cu pui vii. Fotbalul la noi e tratat doar cu aceste fantasme. A fost un meci frumos, cu ocazii, cu tensiune”, a spus Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, pentru ProSport LIVE.

Sursa: Prosport

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad