Connect with us

Sport

Valeriu Iftime vrea să se retragă: “L-aș da fără nicio remușcare, nu vreau niciun ban”

Published

on

Valeriu Iftime își pregătește retragerea din fotbal. El a anunțat că este dispus să cedeze clubul FC Botoșani, fără nicio pretenție  financiară.

„Dacă găsesc un investitor aș ceda echipa, aerul din fotbalul românesc nu e respirabil pentru mine. Nu producem spectacol, nu avem o imagine coerentă, e și din cauza acestor patroni. Eu fac fotbal din responsabilitate socială.

Vreau să plec, fotbalul românesc nu produce absolut nimic, fotbalul nostru e plin de angoase, nu e nicio plăcere.

Nu e un an bun pentru mine din punct de vedere financiar, iar banii vor fi din ce în ce mai puțini de acum înainte. Dacă FCSB nu mai cumpără, e rău pentru toți, vedeți că noi nu vindem în Europa.

Noi mimăm fotbalul, cu greșeli impardonabile de arbitraj, cu patroni excentrici, mă enervează și îmi consumă viața, mă scoate din circuitul normalității mele.

Voi găsi o soluție, e un club cu un reglaj fin bine făcut, dar l-aș da fără nicio remușcare, l-aș da pe nimic, nu vreau niciun ban, vreau să vină cineva să garanteze că îl susține cel puțin 3 ani, echipa nu are nicio datorie, niciun litigiu”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Digi Sport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad