Connect with us

Administratie

VIDEO / Zona din apropierea municipiului Botoșani cu potențial mare de dezvoltare. Restaurante, fabrică, depozit și școală privată

Published

on

Demararea lucrărilor de modernizare a drumului național Botoșani – Tg. Frumos și investițiile în sistemul de apă-canalizare vor dezvolta zona localității Zăicești din comuna Bălușeni. Mai mulți agenți economici și-au exprimat deja intenția de a investi în următorii doi-trei ani.   

În afara celor care vor construi restaurante și săli de nunți, mai sunt agenți economici care vor să realizeze o fabrică, un depozit de material de construcții și o școală privată.

“Suntem în discuții înaintate cu cineva care vrea să facă o fabrică de in. Vrem să identificăm un teren și să facem și noi parte din acest proiect, să facem un parteneriat public privat. Se crează locuri de muncă, vin bani la bugetul local. Mai avem pe cineva care dorește să facă un mic Dedeman în zona Zăicești. Și acolo suntem în căutarea unui teren. Tot un investitor vrea să facă o școală private în zona Zăicești. Sunt investitori. Trebuie să venim și noi cu ceva”, a spus Claudiu Doroftei, primarul comunei Bălușeni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad