Connect with us

Sport

FC Botoșani – Chindia 0-0. Anti-fotbal pe Municipal

Published

on

FC Botoșani pierde încă două puncte pe teren propriu și demonstrează că are mari probleme când întâlnește un adversar care știe să se apere. A fost genul de meci care îndepărtează spectatorii de pe stadioane, cu o echipă care se apără cu 11 jucători și o echipă care plimbă mingea la mijlocul terenului.

Chindia Târgoviște a venit la Botoșani fără câțiva jucători de bază iar Emil Săndoi era foarte mulțumit cu un punct pe Municipal. A cedat posesia botoșănenilor și a preferat să se apere cu toată echipa.

Prima repriză a fost controlată de FC Botoșani dar fără mari ocazii la poarta Chindiei. Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Sila, în minutul 41. Țigănașu a centrat de pe stânga, Sila a reluat cu capul spre colțul lung dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Trei minute mai târziu, Ongenda a șutat de la 20 de metri dar mingea a trecut peste poartă iar la pauză scorul a fost 0-0.

Partida secundă a meciului a avut același scenariu. FC Botoșani a avut posesia, a plimbat mingea dar toate acțiunile de atac au fost blocate de defensiva supraaglomerată a Chindiei. În minutul 60, Braun își depășește ușor adversarii, îi pasează lui Florescu dar mingea șutată de mijlocașul botoșănean este prinsă de Căbuz. Patru minute mai târziu, Dawa are o mare ocazie de gol dar nu reușește să împingă mingea în poartă din careul mic.

În minutul 73, Suciu face un fault la mijlocul terenului, primește al doilea galben și este eliminat. Cu un om în plus, FC Botoșani nu a reușit să-și creeze vreo mare ocazie iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad