Connect with us

Politica

Eugen Țurcanu: “Am ajuns să fim o glumă. AUR are mai mult electorat decât PNL. Mă aștept să mă dea afară”

Published

on

Consilierul municipal Eugen Țurcanu este primul liberal botoșănean care a reacționat după ultimele declarații ale deputatului Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani. A spus că se așteaptă să fie exclus de către noua conducere a PNL.

Eugen Țurcanu susține că PNL este în cădere liberă la Botoșani și că inclusive numărul membrilor de partid a scăzut în ultima perioadă.

“Am citit și eu că domnul președinte Șoptică a transmis că cei care nu se aliniază în spatele lui să-și facă bagajele și să plece. Mi-am pregătit bagajele, nu mă aliniez. Mă aștept să mă dea afară. România e pe buza unei crize economice, sanitare… iar noi discutăm la Botoșani despre schimbarea prefectului. E agenda principală a partidului. Despre cine se aliniază în spatele meu și cine nu. Și numai despre cumetrii aud. Ce venim să oferim electoratului nostru, pe care îl avem la Botoșani? Avem un electorat din ce în ce mai subțire la Botoșani. Ce alternative îi oferim noi? Ce să-i spunem? Că suntem instabili, că nu știm ce vrem… că schimbăm oameni puși de noi într-o instituție. Eu nu pot să mă aliniez. Eu sunt în partid pentru că am acceptat fuziune PDL-PNL. Am unit două partide care spuneau că au 5000 și 5000 de membri la municipiu  și într-un final erau 1000. Unde sunt membrii ăia. Au plecat foarte mulți. Am ajuns să fim o glumă. AUR are mai mult electorat decât are PNL (…) Acum suntem într-o furtună iar noi ce facem? Rupem catargul? Rupi cârma? Să te scufunzi de tot? Stâncile sunt mai aproape decât crede domnul Șoptică și s-ar putea să se izbească și să se ducă de tot șandramaua asta. Nu cred că e momentul ca el să facă război civil la Botoșani, să se răzbune”, a spus Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad