Connect with us

Evenimente

Șofer prins după o urmărire de trei kilometri pe un drum județean

Published

on

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au observat în trafic, pe Drumul Județean DJ 292, în comuna Ungureni, un autoturism care avea montată la partea din față o plăcuță cu număr de înmatriculare provizorii diferite față de numărul montat la partea din spate autoturismului.

Polițiștii au procedat la efectuarea semnalelor de oprire a autoturismului, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea, fiind urmărit pe o distanță de aproximativ 3 kilometri, când a oprit și apoi a părăsit autoturismul fugind pe un teren extravilan. În scurt timp a fost prins și imobilizat de polițiști, fiind condus la sediul poliție pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că numerele de înmatriculare montate pe autoturism aparțineau altor autovehicule și erau expirate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad