Connect with us

Sport

Leo Grozavu a plecat de la Sepsi OSK

Published

on

Leo Grozavu (54 de ani) nu mai continuă la Sepsi Sfântu Gheorghe! Rezultatele modeste din acest start de sezon i-au fost fatale tehnicianului, care astăzi a purtat tratative cu șefii pentru rezilierea contractului. Patronul clubului anunță deja că echipa va fi condusă de secunzi în următoarea perioadă. 

Ruptura dintre Grozavu și conducere e iremediabilă. Leo nu s-a prezentat la antrenamentul de astăzi, iar oficialii au confirmat pentru GSP că s-au purtat discuții cu Grozavu pentru rezilierea contractului.

De altfel, inclusiv jucătorii covăsneni au fost informați că, începând de zilele viitoare, vor avea un nou antrenor.

De ultimă oră a venit și prima confirmare oficială că rezilierea cu Grozavu s-a produs. „Deocamdată Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar vor conduce echipa. Sperăm să începem seria victoriilor!”, a postat Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, pe Facebook.

Sepsi Sfântu Gheorghe, formația care a terminat pe locul 4 în sezonul anterior, se află acum pe locul 12, cu doar 9 puncte acumulate în 10 etape. Formația lui Laszlo Dioszegy are cinci remize consecutive și se află în prezent la nu mai puțin de opt puncte de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

Leo Grozavu a fost unul dintre antrenorii-revelație din campionatul trecut. Sepsi a încurcat constant granzii Ligii 1, a influențat lupta la titlu și s-a calificat în premieră în Conference League, unde a fost eliminată vara aceasta de Spartak Trnava în turu II, în urma executării loviturilor de departajare.

Citește mai mult pe GSP.RO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad