Connect with us

Sanatate

Distracție pe manele într-un centru de vaccinare din Botoșani / VIDEO

Published

on

Dacă botoșănenii nu prea se înghesuie la vaccinarea împotriva COVID-19, angajații unui centru de vaccinare din Botoșani s-au gândit să-și demonstreze calitățile artistice. S-au filmat în timp ce dansau pe ritmuri de manele iar apoi au vrut se le arate și prietenilor de ce sunt în stare.

În urmă cu puțin timp, am primit mai multe filmulețe făcute în centrul de vaccinare de la liceul Gheorghe Asachi, filmulețe care au fost postate pe Tik-Tok. În aceste filmulețe apar o parte dintre angajații centrului care dansează pe manele și fac gesturi obscene. Și pentru că acest centru de vaccinare este într-o sală de sport, unul dintre „artiști” s-a gândit să arate că știe și cu mingea de baschet.

Talentul lor va fi apreciat de prietenii de pe Tik-Tok dar nu și de reprezentanții DSP Botoșani și Primăriei Botoșani.

“Nu mă pot pronunţa acum, va trebui să discutăm cu acele persoane şi să vedem când au fost făcute acele filme şi în ce context. Dar nu este un lucru care să le facă cinste. Vom anunţa şi reprezentanţii Primăriei Botoşani, instituţie care este angajatorul direct al acestora. DSP doar supervizează”, a precizat Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani.

 

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad