Connect with us

Sport

Sepsi OSK inaugurează noul stadion în octombrie. Cornel Șfaițer: “Este o arena de patru stele”

Published

on

Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi OSK, a anunțat că noul stadion va fi inaugurat în luna septembrie. Oficialii clubului intenționează să organizeze un meci amical pe noul stadion iar prima partidă oficială să se dispute pe 14 sau 15 octombrie când Sepsi OSK va întâlni pe FC Voluntari.

Cornel Șfaițer a declarat că stadionul este finalizat iar acum se fac ultimele pregătiri pentru deschiderea oficială a arenei.

“Noul stadion îl inaugurăm în luna octombrie. Probabil la jumătate lunii. Zilele acestea stabilim ultimele detalii. Probabil va fi un meci amical pe 8 octombrie iar apoi meciul de campionat cu FC Voluntari. Este o arena superbă, o arena de patru stele, are 8.400 de locuri. Terenul este hibrid, arată foarte bine”, a spus Cornel Șfaițer.

Noul stadion al clubului Sepsi OSK a costat peste 25 de milioane de euro iar finanțarea a fost asigurată de guvernul de la Budapesta. 1,1 milioane de euro a costat doar gazonul hibrid cu sistemul de drenaj și cel de încălzire, 450.000 de euro instalația de sonorizare și 200.000 de euro tabela de marcaj.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad