Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoșani. Valeriu Iftime: “Pariez pe victoria Botoșaniului”

Published

on

Pe locul trei în clasament, cu 17 puncte acumulate în opt etape, FC Botoșani este favorite înaintea meciului de duminică, împotriva echipei Dinamo București.

Patronul clubului FC Botoșani se așteaptă la un meci echilibrat chiar dacă Dinamo are cinci înfrângeri consecutive iar în etapa trecută a pierdut cu 6-0 în fața FC SB-ului.

„Eu spun că Dinamo e o echipă bună, mai bună decât în urmă cu patru etape. FC SB i-a bătut dintr-o întâmplare nefericită. Dinamo este o echipă bună și mă tem că se vor remonta. Noi vrem să câștigăm și pariez pe victoria Botoșaniului dar nu e o victorie ușoară iar Dinamo o echipă în degringoladă. Dinamo are o degringoladă financiară. Sper să nu-și facă echipă până duminică. După duminică poate să-și facă cea mai bună echipă și să bată tot. Până la meciul de duminică să fie ca până acum”, a spus Valeriu Iftime care este foarte mulțumit de rezultatele din acest sezon dar se teme să nu apară o relaxare a jucătorilor.

“Eu nu am mare merit. Echipa, Marius și partea de administrație au făcut lucruri extraordinare. Să fii pe locul trei în campionat după opt etape, e greu de prezis… Are Marius o formulă interesantă și eu o susțin. Eram în Austria, aveam 17 jucători, ne uitam unii la alții și aveam niște cârcotași care ne dădeau zero puncte în primele patru etape. Acum cred mai mult și sper să nu fie invers. Parcursul este mai ușor și sper să nu avem starea asta de împliniți și să nu jucăm cum trebuie. Văd o atmosferă bună, o echipă echilibrată”, a adăugat patronul clubului FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad