Connect with us

Politica

Mihaela Huncă a revenit la conducerea Pro România – Filiala Botoșani

Published

on

Fostul deputat Mihaela Huncă este din nou coordonatorul Filialei Județene a Partidului Pro România și în următoarele luni se va ocupa de refacerea organizațiilor locale și de alegerile interne.

Chiar dacă au ratat intrarea în parlament, Victor Ponta și ceilalți din conducerea Partidului Pro România sunt hotărâți să continue acest proiect politic. În următoarele luni vor fi alegeri în toate organizațiile din țară după care vor începe pregătirea alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale din  2024.

“Am primit numirea de la 1 septembrie și coordonez din nou activitatea Organizației Județene a Partidului Pro România. În următoarele șase luni ne vom ocupa de alegerile în cadrul organizațiilor locale, organizația de femei, organizația de tineret, seniori, reactivăm departamentele. Noi ne-am întâlnit pe 30 august, la o ședință, la nivel național, în care am stabilit strategia și ne pregătim pentru alegerile din 2024. Dacă nu vor fi mai repede. Noi am început cu un partid care avea parlamentari și europarlamentari dar nu era baza partidului. Acum se pune accent pe baza partidului. La sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie, dorim să facem conferința județeană de alegeri”, a spus Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad