Connect with us

Evenimente

Tractorist cercetat penal pentru conducere fără permis

Published

on

Ieri, în jurul orei 11.00, o patrulă  din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, a oprit pentru control un ansamblu format dintr-un tractor şi o remorcă, condus de un cetăţean român.

Deoarece la controlul de frontieră persoana nu a putut prezenta permisul de conducere, polițiștii au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit că bărbatul este autorul unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti. De asemenea, el nu a deţinut vreodată un permis valabil pentru categoria corespunzătoare din care face parte ansamblul auto oprit la control.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategorei din care face parte vehiculul respective ori al cărui permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat sau care nu are dreptul dea conduce autovehicule în România.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad