Connect with us

National

Cîţu pregăteşte scoaterea de la guvernare a USR-PLUS

Published

on

Florin Cîţu pregăteşte scoaterea de la guvernare a USR-PLUS. Potrivit unor surse politice, premierul urmează să discute cu liderii PNL în cadrul şedinţei Biroului Permanent de vineri despre posibilitatea de a-i remania pe miniştrii USR PLUS.

Florin Cîţu pregăteşte scoaterea de la guvernare a USR-PLUS. Surse politice citate de News.ro anunţă premierul va discuta cu liderii PNL în şedinţa Biroului Permanent de vineri posibilitatea de a-i remania pe miniştrii USR PLUS.

Şedinţa BPN a PNL va începe la ora 12.00, în prezenţa premierului Florin Cîţu şi a preşedintelui PNL Ludovic Orban.

Înainte de BPN a PNL, premierul Florin Cîțu le-a transmis celor de la USR-PLUS că orice negociere cu cei de la PSD înseamnă o trădare a poporului român și i-a chemat să găsească soluția în interiorul coaliției de guvernare.

”Astăzi avem un BPN pentru a lua câteva decizii importante. La început aș vrea să transmit un mesaj românilor: eu, Florin Cîțu, am intrat în politică și am promis că nu voi negocia niciodată cu PSD-ul și cât timp voi fi eu în PNL nu se va negocia cu PSD. A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. Orice soluție pentru situația în care ne găsit azi trebuie negociată în interiorul coaliției de guvernare și nu în exterior.

Fac un apel la maturitate și responsabilitate! Avem foarte multe proiecte importante, care trebuie duse mai departe. PNRR-ul va fi adoptat în umătoarele săptămâni și trebuie implementat, avem Legea consumatorului vulnerabil și multe alte proiecte pentru care oamenii ne-au oferit încrederea lor.

Citește mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad