Connect with us

Administratie

300 de locuri disponibile pentru tinerii care vor să devină pompieri

Published

on

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor care își doresc să urmeze cursurile Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, în sesiunea 2021.

După absolvire, subofițerii și maiștri militari vor fi repartizați la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență sau structurile teritoriale.

Cererea-tip de înscriere (https:// www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2021/02/Anexa-1-cerere-inscriere-scoli-postliceale-MAI-1.pdf) completată lizibil și semnată se transmite EXCLUSIV în format electronic, la adresa de e-mail: resurse_umane@isubotosani.ro, până la data de 14 septembrie a.c., inclusiv sâmbăta și duminica. Informaţii privind graficul admiterii, datele de prezentare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia pot fi accesate pe pagina de internet a Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești: http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm.

Alte date și informații pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Botoșani, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, telefon la 0231/508.129 sau 0231/508117 sau accesând site-ul instituției: www.isubotosani.ro, secțiunea admitere.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad