Connect with us

Administratie

Liberalii botoșăneni îi acuză pe useriști de inconștiență: “De acest program sunt interesați toți primarii”

Published

on

Reprezentanții PNL Botoșani sunt nemulțumiți de încercarea liderilor USR-PLUS de a bloca Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Ei spun că acest program reprezintă o șansă mare de dezvoltare pentru comunele și orașele mici din România.

Printre cei care au reacționat se numără și Cătălin Rotundu, fostul primar al comunei Dângeni. El spune că a lăsat mai multe proiecte care urmau să fie finanțate prin acest program.

“Am lăsat multe proiecte în derulare. Pentru proiectul de gaz, documentația a fost depusă încă din 2019 la Ministerul Dezvoltării. Nu poți să spui că nu mă interesează, noi nu votăm. Se vede lipsa de experiență în administrație și lipsa de profesionalism. Nu se poate să faci așa ceva. Este inconștiență. Se dovedește că în politică poate intra oricine dar competențele sunt din ce în ce mai jos. De acest program sunt interesați toți primarii, indiferent de culoarea politică. Mai puțin primarii din zona urbană care au mai puțini oportunități de a obține sume mari”, a spus Cătălin Rotundu.

Cât privește proiectele începute la Dângeni, Rotundu spune că noul primar a reușit “performanța” de a pierde unele finanțări.

“Mare parte din proiectele lăsate la Dângeni merg foarte greu. La unele proiecte s-au pierdut finanțările. Am promis că un an de zile nu spun nimic. Din octombrie voi vorbi și despre ceea ce se întâmplă la Dângeni”, a adăugat Rotundu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad