Connect with us

Administratie

551 de locuri de locuri disponibile la școlile de subofițeri Jandarmi

Published

on

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare  a candidaţilor pentru  admiterea în instituțiile de învățământ pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române.

Pentru cei interesați de o carieră în Jandarmeria Română, în perioada septembrie-octombrie a.c. se organizează o nouă sesiune de admitere în vederea ocupării celor 551 de locuri disponibile în cele două unități de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, cu un număr total de 288 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 2 locuri pentru alte minorități);

– Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, cu un număr total de 263 de locuri (din care 3 locuri pentru romi și 2 locuri pentru alte minorități).

Înscrierea candidaţilor se va face în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Cererile-tip de înscriere se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, pe adresa de  e-mail: contact@jandarmeriabotosani.ro.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Ca element de noutate, candidații trebuie să dețină sau să obțină până la absolvire permis de conducere categoria „B”.

Depunerea dosarelor de candidat în volum complet – de LUNI până VINERI, între orele 09.00 – 12.00 și 13.00 – 15.00, la sediul unităţii din municipiul Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani –  până la data de 22  septembrie 2021.

Activitățile se vor desfășura cu respectarea tuturor regulilor în vigoare stabilite la nivel național și local în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID -19 (distanțare fizică, portul măștii, etc).

Informațiile necesare privind condițiile legale și criteriile specifice, documentele necesare, evaluarea psihologică/medicală, tematica și bibliografia,  susținerea probelor de admitere, contestațiile și afișarea rezultatelor finale sunt postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră” / ,,ANUNȚ privind recrutarea candidaților în vederea participării la concursul de admitere în instituțiile de învățământ pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române, sesiunea septembrie – octombrie 2021”.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, www.scoaladragasani.ro;

-Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, www.jandarmeriafalticeni.ro.

Pentru relaţii suplimentare, apelaţi numărul de  telefon 0231/511533 (interior 24527).

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad