Connect with us

Administratie

Maria Huțu, primar Vf. Câmpului: “Am proiecte pe asfaltarea drumurilor din toate satele” / VIDEO

Published

on

În ultimii patru ani, în comuna Vf. Câmpului s-au modernizat aproximativ șapte kilometri de drumuri iar autoritățile locale au pregătit proiecte pentru asfaltarea tuturor drumurilor comunale și sătești.   

Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului, spune că deja s-au făcut pași importanți pentru modernizarea drumurilor iar acum semnarea contractelor de finanțare.

“Sunt undeva la șapte kilometri de drum asfaltat în ultimii ani. Am reușit să asfaltez satul Vf Câmpului. Nu sunt mulți kilometri dar dacă guvernații actuali se vor mișca repede și vor aloca fonduri, am proiecte depuse atât la CNI cât și la MLPAD pentru asfaltarea drumurilor din toate satele. Readuc în discuție acel proiect de 5,9 kilometri pe care îl aștept ca pe pâinea caldă. În luna mai am fost CNI și mi s-a spus că nu sunt fonduri, că urmează reorganizarea și că abia prin martie se vor aloca fonduri. Un drum de 160 de miliarde de lei vechi, un drum care vizează mai multe sate. Am mai depus la Ministerul Dezvoltării, un proiect de asfaltare pe Ionășeni, drumul către Cai de Vis și căminul Ionășeni”, a spus Maria HUȚU.

Până vor fi aprobate finanțările, drumurile sunt întreținute de către primărie. Vara aceasta, comuna Vf. Câmpului a primit 230.000 de lei la guvern pentru repara drumurile afectate de inundații.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad