Connect with us

Sport

Sepsi OSK – FC Botoșani 1-1. Două puncte pierdute în minutul 89

Published

on

După înfrângerea din meciul cu Rapid, Marius Croitoru a făcut mai multe schimbări în primul 11 și a schimbat inclusiv sistemul de joc, preferând să înceapă cu trei fundași centrali. Antrenorul botoșănean a decis să-l țină pe bancă pe Șeroni și să-l titularizeze pe camerunezul Joyskim Dawa, venit de curând la echipă.

Sepsi începe în atac partida, Păun șutează din marginea careului dar Pap prinde fără probleme. În minutul 3, Golofca recuperează mingea, Chunchukov șutează dar Pap are o intervenție foarte bună și respinge în corner. Câteva secunde mai târziu, Pap are încă o intervenție de excepție la șutul lui Ninaj. FC Botoșani încearcă să echilibreze jocul dar tot elevii lui Leo Grozavu sunt aproape de a marca. Golofca îi depășește ușor pe Dragu și Dawa, șutează la colțul scurt dar Pap își salvează încă o data echipa. În minutul 38, Chunchukov ratează încă o ocazie mare de gol. L-a depășit ușor pe Chindriș dar a fost blocat de Pap. Mingea a ajuns tot la atacantul bulgar care a șutat spre poartă dar camerunezul Dawa a reușit să respingă în corner. După 45 de minute scorul era 0-0, omul primei reprize fiind Eduard Pap, portarul echipei FC Botoșani.

Repriza secundă începe tot cu Sepsi OSK în atac dar defensiva lui Marius Croitoru nu a mai gafat ca în prima parte a jocului. În minutul 59, FC Botoșare are ptrima mare ocazie de gol. Andrei Dragu șutează la colțul lung dar mingea lovește bara. Două minute mai târziu, Ongenda finalizează o acțiune prelungită de atac dar Niczuly respinge de sub bară. FC Botoșani reușește deschiderea scorului în minutul 62, în urma unui corner. Andrei Chindriș a scăpat din marcaj și a trimis mingea cu capul în poarta lui Niczuly. În minutul 73, FC Botoșani a avut șansa de a marca încă un gol, pe un contraatac. Ongenda îi pasează foarte bine lui Mateus Barbosa dar brazilianul șutează slab din marginea careului.

Sepsi încearcă să obțină măcar un punct din această partidă, Eder Gonzales șutează puternic dar Pap respinge încă o dată. În minutul 89, defensiva botoșăneană gafează iar Dumitrescu marchează de lângă Braun. În prelungiri, Mitrea este aproape de a marca pentru Sepsi OSK dar partida se încheie cu scorul de 1-1, un rezultat bun pentru FC Botoșani care rămâne pe locul 3.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad