Connect with us

Sport

Sepsi OSK – FC Botoșani 1-1. Cornel Șfaițer: “A fost un meci frumos. Pap a fost de senzație”

Published

on

Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi OSK, consideră că rezultatul este echitabil chiar dacă în prima repriză elevii lui Leo Grozavu au ratat o mulțime de ocazii.

Cornel Șfaițer se așteaptă ca după această întrerupere a campionatului să revină jucătorii accidentați iar Sepsi să urce în clasamentul Ligii 1.

“Un meci bun. Pentru un spectator neutru a fost un meci frumos, un ritm bun, multe ocazii. Două echipe bune care joacă fotbal. Două echipe care merită în play-off. Noi traversăm o perioadă în care avem ghinion. La FC SB puteam câștiga. Astăzi Pap a fost de senzație. După pauza asta ne vom reveni. Am pierdut câțiva jucători importanți, am avut și mulți accidentați. Au lipsit Souza, Vașvari, Rep, Istvan Fulop, Achahbar, Bărbuț. Sperăm să își revină cât mai mulți și să începem să facem puncte. Jocul ne-a dat speranțe. Cu FC SB și Botoșani ne-am creat vreo zece ocazii și am marcat două goluri”, a spus Cornel Șfaițer care a mai precizat că mâine va mai realiza un transfer. Alexandru Crețu pleacă de la FC SB și va semna cu Sepsi OSK.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad