Connect with us

Politica

Florin Cîțu: “România este pregătită pentru valul patru” FOTO&VIDEO

Published

on

Premierul Florin Cîțu a fost în această dimineață la centrul de vaccinare amenajat în sala de sport a liceului Asachi din municipiul Botoșani. În momentul în care a ajuns Cîțu, în centrul de vaccinare era doar personalul medical.

Florin Cîțu susține că la ora actuală, România este pregătită pentru valul patru și nu intenționează să impună noi restricții. El susține că sunt suficiente paturi ATI și că nu vor fi probleme majore în următoarele luni. În același timp, insistă pe subiectul vaccinării populației.

“Acest centru de vaccinare este printre primele deschise în februarie. Vreau să mă asigur că la nivel național a rămas capacitate de vaccinare și nu s-a redus nimic. Am văzut o creștere a numărului de infectări. Am spus tot timpul că ar trebui să ne vaccinăm dacă vrem să trecem peste pandemie. Înaintea valului trei nu aveam doze de vaccin, nu avem fluxuri de vaccinare. Astăzi problema este rezolvată. Depinde doar de noi să trecem prin acest val patru cu cât mai puține cazuri. Trebuie să ne vaccinăm. Altă soluție nu există. Restricții, închis… nu vor rezolva problema. Singura soluție este vaccinarea. România este pregătită pentru valul patru. Secțiile ATI nu au redus numărul de paturi, putem să și creștem. Putem să vaccinăm peste 100.000 de persoane zilnic. Voi începe din nou această campanie, de mers prin țară, să verific că avem această capacitate de vaccinare”, a spus Florin Cîțu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad