Connect with us

Politica

Orban a venit la Botoșani să recâștige filiala trecută în tabăra lui Cîțu FOTO

Published

on

Ludovic Orban a venit în această după amiază la Botoșani pentru a se întâlni cu liberalii și pentru a-și prezenta moțiunea cu care a intrat în competiția pentru funcția de președinte PNL. Întâlnirea a fost organizată la Stațiunea de Cercetare Popăuți.

Doar 42 de liberali botoșăneni au venit la întâlnirea cu Ludovic Orban iar dintre aceștia, unii au anunțat deja că îl vor vota pe Florin Cîțu la alegerile din 25 septembrie. Inclusiv deputatul Costel Șoptică a trecut în tabăra premierului Cîțu. El a participat la o acțiune electorală organizată de Cîțu iar în urmă cu câteva zile, Rareș Bogdan a spus că Șoptică a venit în tabăra premierului.

Cu toate acestea, Ludovic Orban a venit la Botoșani și s-a arătat optimist că va obține un număr mare de voturi.

“Este un județ foarte frumos și o filială care m-a tratat cu ospitalitate și prietenie și pe care m-am bizuit. Și care a fost alături de mine la marea majoritate a congreselor în care eu am candidat pentru diferite funcții. Domnul Rareș Bogdan nu a mai parcurs experiența unui congres și nu cunoaște foarte bine procedurile, nu cunoaște foarte bine prevederile statutare și nu cunoaște faptul că fiecare membru al Partidului Național Liberal își exprimă liber opțiunea. Să spui că o filială este de partea unui candidat, arată după mine, lipsa de cunoaștere și de experiență cu privire la ceea ce înseamnă democrație în interiorul partidului. Ei au tot proclamat victorii, tranșarea congresului, au tot mărit numărul de filiale care sunt de partea lor. Dacă unii președinți și-au exprimat opțiunea pentru un candidat sau altul, asta nu înseamnă că filiala se va poziționa așa cum a hotărât președintele”, a spus Ludovic Orban.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad