Connect with us

Politica

Mesajul lui Orban pentru Gireadă: “Niciun primar nu are nicio datorie față de premier…”

Published

on

În urmă cu câteva zile, Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, a recunoscut că a trecut în tabăra Cîțu pentru că actualul premier i-a aprobat deja un proiect de 3,5 milioane de euro și mai urmează să-i aprobe alte proiecte.

Gireadă a fost mult timp un apropiat al actualului președinte PNL dar s-a decis să treacă în tabăra premierului. Întrebat despre încercarea premierului de a-și cumpăra voturile la congresul PNL cu bani publici, Ludovic Orban a spus:

Mai citește: Cîțu și-a asigurat voturile liberalilor botoșăneni. Primar: “Mi-a aprobat un proiect de 3,5 milioane de euro”

“Orice fel de procedură de finanțare a unor proiecte de investiții, indiferent că este vorba de finanțare prin PNDL, CNI sau prin Fondul de Mediu, se derulează în conformitate cu procedurile legale. Dacă i s-a aprobat un proiect unui primar PNL, aprobarea acelui proiect s-a făcut în conformitate cu prevederile legale. Niciun primar nu are nicio datorie față de premier dacă i se aprobă un proiect. Oricine promite finanțări pentru a obține voturi, încalcă legea”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad