Connect with us

Economic

Masterclass cu pizzari de top organizat la restaurantul La Strada FOTO&VIDEO

Published

on

Restaurantul La Strada împreună cu Asociația Pizzarilor Profesioniști din România au organizat astăzi un eveniment denumit “MASTERCLASS PIZZA NAPOLETANĂ”, la care au participat pizzari din mai multe zone ale țării.

Au venit la Botoșani Ciprian Zamfir, Ovidiu Cheabac și Iuliana Maria Apa, cei trei membri fondatori ai asociației. Aceștia dețin pizzerii în Roma, Londra și Cluj dar se ocupă și de formarea celor care doresc să lucreze în acest domeniu. În plus, au mai participat instructori din București, Cluj, Dej, Reghin și Botoșani.

Reprezentanții Restaurantului La Strada spun că au o colaborare mai veche cu Asociația Pizzarilor Profesioniști din România, au trimis personalul la cursuri de specializare și folosesc produsele recomandate de către asociație.

Evenimentul a debutat cu o prezentare a pizzei napoletane după care persoanele prezente la acest mastrerclass au degustat din produsele realizate de pizzarii asociației în restaurantul La Strada. La final, participanții la acest masterclass au primit diplome și premii din partea Asociației Pizzarilor Profesioniști din România.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad