Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Este o dezamăgire. Șeroni a intrat ca la pădure, tăia lemne”

Published

on

FC Botoșani a pierdut primul meci din acest sezon dar rămâne pe locul trei în clasamentul Ligii 1. La partidei, Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a spus că este dezamăgit doar de rezultat și nu de jocul echipei.

“Un pic trist pentru că am jucat, am încercat, două ocazii bune. Dacă dădeam un gol cred că îi băteam. Se apără foarte bine și vroiau un 0-0. Acum să vedem cum gestionăm noi tipul ăsta de stare. Este o încredere foarte mare la nivelul jucătorilor și staff-ului. Nu trebuie să fim triști cu desăvârșire. Am pierdut dar e păcat de oamenii care au venit pe stadion. Niciodată nu au venit atât de mulți oameni, poate la meciul cu Steaua, la început… Când pierzi acasă este o dezamăgire. Ăsta e fotbalul. Au dat un gol și acolo s-a rupt totul. În condițiile în care trebuia să marcăm noi două, înainte. Au și o galerie extraordinară. Sunt absolut convins că într-un meci în care vor să ne atace, îi batem. Dar să joace fotbal. Arbitrul a fost formidabil de bun. Putea rupe echilibrul. Șeroni a intrat ca la pădure, tăia lemne”, a spus Valeriu Iftime care și-ar dori o galerie și la Botoșani.

“Nici nu știu ce să fac ca să înființăm galerie. Trebuie să găsesc o soluție și să creadă inclusiv președintele că se poate face galerie. Numai că galeria nu o faci la comandă, cu o hârtie. Galeria înseamnă stare, emoție, istorie, ceea ce nu avem acum. Trebuie un început, trebuie cineva care să creeze o stare și să încropim o galerie de 10-15-100”, a adăugat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad