Connect with us

Evenimente

Șase drogați prinși în trafic de polițiști FOTO

Published

on

În week-end-ul trecut, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni, au acționat pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și pentru depistarea conducătorilor auto care consumă substanțe psiohoactive la volan.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 200 de persoane și controlate aproximativ 100 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.

Dintre acestea, 6 sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența substanțelor active și 7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectare regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost întocmite 11 dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere de droguri și au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 47 de bunuri, constând în pliculețe cu substanțe cristalizante, țigarete confecționate artisanal și dispozitive de mărunțit.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad