Connect with us

Politica

Cîțu și-a asigurat voturile liberalilor botoșăneni. Primar: “Mi-a aprobat un proiect de 3,5 milioane de euro”

Published

on

Florin Cîțu rămâne favorit la câștigarea alegerilor în PNL, chiar dacă în ultima perioadă s-a vorbit mult despre trecutul său. Mai multe filialei PNL, printre care și PNL Botoșani, și-au anunțat susținerea pentru actualul premier deoarece le-a promis sume importante de bani.

Liberalii botoșăneni, în frunte cu deputatul Costel Șoptică și primarul Verginel Gireadă, au uitat de Orban și au trecut repede în tabăra lui Cîțu. Nu pentru că ar fi mai bun politician, ci pentru că Florin Cîțu le-a promis primarilor liberali că le aprobă mai multe proiecte de investiții dacă îl vor vota la alegerile din 25 septembrie.

Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, se lăuda până în urmă cu două-trei luni că are o relație de prietenie cu Ludovic Orban și că se întâlnește cu acesta de fiecare dată când merge la București. Între timp, Gireadă a trecut în tabăra lui Cîțu și a început să posteze mesaje de susținere și fotografii în care apare alături de premierul României. Au fost mai multe comentarii în care unii îl criticau pe Gireadă pentru alegerea făcută. Acesta le-a răspuns printr-un mesaj postat pe facebook:

“Daca nu găsiți alte subiecte si nu aveți treabâ ..o să vă spun simplu un aspect ! Acest individ numit Cațu mi-a aprobat un proiect de 3,5 miloane de Euro pentru comuna noastra reprezentand apa si canalizare …drumul de la lacul cu nuferi ..o policlinică comunală o sală de sport ..un camin cultural din Cervicesti ..si mai urmeză si alte proiecte ! Nu mai vorbiți fără să vă informați !o seară bună!”, a fost replica lui Verginel Gireadă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad