Connect with us

Sport

FC Botoșani a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid

Published

on

Clubul FC Botoșani a pus în vânzare biletele pentru partida de duminică, 22 august, ora 21.30, împotriva echipei Rapid București. Pentru un bilet la peluza Nord și peluza Sud suporterii vor trebui să scoată din buzunar 20 de lei iar pentru un bilet la tribuna 1 și tribuna 2 vor plăti 40 de lei.

Biletele se găsesc la casa de bilete a stadionului Municipal în fiecare zi până la ora 16.00, iar duminică între orele 14.00 – 22.30 și online pe www.bilete.ro și www.fcbotosani.ro .

În incinta stadionului Municipal au acces:

  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
  • Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad