Connect with us

Administratie

21-22 august: Ziua comunei Vf. Câmpului și Ziua Recoltei

Published

on

Primăria și Consiliul Local Vf. Câmpului organizează la sfârșitul acestei săptămâni “ziua comunei” și “ziua recoltei“ două evenimente la care sunt așteptate sute de persoane din această zonă a județului.

Ziua comunei Vf. Câmpului va debuta sâmbătă după amiază cu o slujbă și premierea cuplurilor care în 2021 împlinesc 50 de ani de la căsătorie. În jurul orei 18.00 va începe un spectacol folcloric susținut de ansamblurile “Sirețelul” și “Sirețelul Junior” iar de la ora 19.00 va avea loc concurs de miss și mister. Seara va continua cu un spectacol dedicate tinerilor. Pe scenă vor urca MC DJM, Tony Sax, Michael și Diana Rotaru.

Duminică, după slujba religioasă va avea loc o paradă de la primărie și până la stadionul comunal. Ulterior, vor fi organizate mai multe concursuri și premieri. De asemenea, vor fi expoziții de păsări și animale iar oamenii prezenți vor putea cumpăra preparate tradiționale, legume, fructe și “produse din cămară”. Tot pentru ziua de duminică, organizatorii au pregătit un spectacol. Pe scenă vor urca ansambluri din România, Ucraina și Rep. Moldova, Margareta Clipa, Raoul, Grigore Gherman și Alexandru Brădățan.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad