Connect with us

Sport

Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani 0-1. Victorie și spectacol

Published

on

FC Botoșani continua forma bună din acest debut de sezon și câștigă la Mediaș, singurul gol al partidei fiind marcat de brazilianul Barbosa.  

Prima repriză a fost una spectaculoasă, peste ceea ce s-a jucat în Liga 1, în acest debut de campionat. În minutul 6, FC Botoșani a fost aproape de a deschide scorul. Yuri a respins greșit mingea și a fost aproape de un autogol. Ronaldo Deaconu îl vede pe Pap ieșit mult din poartă, șutează de la jumătatea terenului dar goalkeeperul botoșănean reușește să evite golul. În minutul 22, FC Botoșani deschide scorul. Edjouma Malcolm depășește trei adversari, îi pasează lui Mateus Barbosa iar brazilianul marchează din interiorul careului. Gazdele încearcă să egaleze repede, au două șanse de gol dar scorul rămâne 0-1. În minutul 43, brazilianul Mateus Barbosa scapă singur cu portarul dar șutează slab și nu reușește să marcheze golul doi. În prelungirile primei reprize, Fili șutează pe lângă poartă din marginea careului iar la pauză scorul era 0-1.

Botoșănenii nu se retrag pentru a apăra avantajul de un gol și joacă la fel de ofensiv și în partea secundă. Brazilianul Barbosa are încă o șansă de gol dar șutează peste poartă. În minutul 66, gazdele o șansă mare de a egala dar Izata șutează pe lângă poartă. Șase minute mai târziu, Ongenda centrează foarte bine dar Racovițan trimite mingea puțin peste poartă.

În minutul 79, Ongenda ratează o mare o ocazie de gol. Francezul a rămas singur cu portarul gazdelor dar nu a reușit să marcheze. Gazdele au o șansă de a egala în minutul 85 dar Morar execută slab o lovitură liberă din marginea careului. În minutul 90+3, columbianul Torres, intrat în locul lui Barbosa, șutează pe lângă poartă din marginea careului după care Chamed ratează o șansă mare de a egala.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad