Connect with us

Evenimente

Captură de țigări în zona localității Oroftiana FOTO

Published

on

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și ridicat în vederea confiscării, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, 7.500 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 74.400 de lei.

Sâmbătă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi împreună cu cei din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competență.

Astfel, pe timpul acţiunii, în jurul orelor 16.15, pe direcţia localităţii de frontieră Oroftiana au fost observate mai multe persoane, care transportau colete voluminoase cu ţigări.

În momentul în care au observat poliţiştii de frontieră, persoanele au abandonat coletele cu ţigări şi s-au dispersat in direcţii diferite, retrăgându-se pe teritoriul statului vecin. Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră din Ucraina pentru cercetarea în comun a evenimentului.

La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în coletele respective se aflau ţigări, fiind stabilită cantitatea de 150.000 de ţigarete (7.500 de pachete), în valoare de 74.414 lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Reprezentanţii celor două state vor colabora şi în viitor şi vor lua toate măsurile necesare pentru a păstra un climat de ordine şi siguranţă la frontiera comună.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad