Connect with us

Administratie

Venituri de peste 2 milioane de lei la Cornișa, în 2021

Published

on

Deși nu a funcționat la capacitate maximă în 2021, Parcul de agrement Cornișa a realizat venituri peste așteptări. Până în momentul de față s-au încasat peste 2 milioane de lei iar cei care administrează parcul speră să ajungă la 3 milioane de lei până la finalul anului.

De la începutul anului și până în prezent au fost 71.522 de plătitori. Cei mai mulți au fost la piscine, peste 48.500. Doar la piscina exterioară și piscina interioară s-au încasat 1,6 milioane de lei. De asemenea, au mai fost 10.739 persoane la patinoar și 7482 la terenurile de tenis și fotbal. Cei mai puțini au fost la râul de rafting dar acesta abia a început să funcționeze. Au fost 32 de utilizatori, încasările fiind de 4330 lei.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, speră să nu apară noi restricții iar piscina interioară și patinoarul să fie deschise în sezonul rece.

“Tot aud și eu că vine valul patru. Noi încercăm să menținem standardul ridicat. Încercăm să venim cu lucruri noi. Până în acest moment avem 71.500 de utilizatori plătitori. Este bine că vremea ține cu noi și încasările cresc. Eu sper să pot gestiona complexul fără a fi nevoit să vorbesc iar despre șomaj, acuzații că nu facem nimic. Acest mamut care este Cornișa necesită întreținere zilnică, cu sau fără client. Numai să întreții 53 de hectare de teren îți ia foarte mult, să întreții mobilierul, terenul de joacă”, a spus Eugen Țurcanu care speră să ajungă la venituri de 3 milioane de lei care ar acoperi în mare parte bugetul de cheltuieli.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad