Connect with us

Evenimente

Incendiu în parcul auto al societății de transport local. Au ars cinci microbuze FOTO&VIDEO

Published

on

Un puternic incendiu a izbucnit astăzi la sediul societății Microbuzul, societatea care se ocupă de transportul cu maxi-taxi în municipiul Botoșani.

La fața locului au ajuns trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau cinci microbuze, alte trei erau afectate de căldura radiată și exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte autovehicule parcate în apropiere, dar și la clădirea firmei.

În total, în parcarea firmei de transport erau 28 de microbuze care urmau să fie dezafectate. Potrivit reprezentanților ISU, cinci microbuze au ars în totalitate, trei au fost afectate parțial iar 20 au fost salvate. Datorită intervenției promptă a pompierilor, au fost salvate și clădirea de birouri și magaziile unde erau depozitate cantități mari de cauciucuri, materiale plastice și lemnoase.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de folosirea unui dispozitiv de sudură/taiere fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad