Connect with us

Politica

Prețurile au crescut semnificativ iar inflația va ajunge la 5,6%: “Românii deja simt iar premierul Cîțu debitează lucruri fantasmagorice!”

Published

on

Autoritățile statului recunosc în sfârșit că au crescut prețurile și a scăzut puterea de cumpărare a românilor. Declarația nu îi aparține premierului Florin Cîțu ci guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Isărescu a anunțat că spre finalul acestui an inflația va ajunge la 5,6%, cu mult peste estimările guvernanților.

”​Inflația va fi de circa 5,6% la sfârșitul anului. Față de prognoza din Raportul precedent, prețurile sunt semnificativ mai mari. Dar nu suntem singurii. Nu ne putem decupla de lume. Când ai inflația 5,4% în SUA, iar în Germania- țara stabilității prețurilor, ai 3,1%… În acest context, prognozele noatre sunt rezonabile”, a spus Isărescu care a mai precizat: “Mesajul pe care vreau să-l dau este că ciclul de scădere al dobânzilor în România s-a oprit”.

La scurt timp după mesajul guvernatorului BNR, Marius Budăi, deputat PSD Botoșani, a postat un mesaj pe contul personal de facebook.

“Guvernare performantă, marca PNL-USRPLUS-UDMR! Alte lucruri fantastice, marca Florin Cîțu! Inflația crește galopant, e wow, big time, ca să folosesc limbajul lui Florin Cîțu! Cum era, românii trebuie să știe, nu!? Din păcate, românii deja simt, în vreme ce premierul Cîțu debitează lucruri fantasmagorice!”, este mesajul deputatului Marius Budăi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad