Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Eu spun că îi hărțuim tare pe toți. O să vedeți!” Mai vine o “bijuterie” de fundaș

Published

on

Patronul clubului FC Botoșani a prins curaj după cele trei victorii consecutive cu Voluntari, Craiova și UTA și spune că va pune mari probleme candidatelor la titlu. Valeriu Iftime a anunțat că mai aduce un fundaș de națională și spune că mai sunt câțiva jucători foarte buni care urmează să debuteze.

“Mai vine un fundaș central. Vine o bijuterie. E coleg de națională cu Ngadeu, la Camerun. Astăzi ajunge. Am avut o negociere mai lungă cu el. Au fost multe discuții cu el. Dacă vine și el, suntem cam gata. În atac nu mai am ce să caut. Am două vârfuri. Mai era o discuție cu un român dar nu vine. Pe benzi mai am încă un columbian și un brazilian care sunt în pregătire. Eu spun că îi hărțuim tare pe toți. O să vedeți! (…) Malcolm este super fotbalist. Nu a jucat un an și patru luni. Un an nu a găsit echipă și patru luni a stat la mine. Mai am un jucător din România adus de la Hagi, un copil. Este foarte bun dar e un pic plinuț și are nevoie de ajutor să devină fotbalist. Nu am nicio frică”, a spus Valeriu Iftime care nu a uitat de “vedeta” echipei:

“E vorba de mintea mea limpede, Ongenda. Pe care toți îl înjură și numai eu îl iubesc. Sper ca până la urmă să am dreptate. Acest fotbalist chiar are talent și poate găsi o rezolvare bună în următorul an”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad