Connect with us

Sport

FC Botoșani – UTA 2-1. Laszlo Balint: “Dacă am fi reușit să egalăm, ar fi fost un rezultat nedrept”

Published

on

UTA nu a mai reușit să repete meciul bun făcut cu FC SB și a pierdut cu scorul de 2-1 la Botoșani. La finalul partidei, antrenorul Laszlo Balint s-a arătat nemulțumit de jocul elevilor săi și a felicitate echipa FC Botoșani.

”Felicitări celor de la FC Botoșani. La modul cum ne-am prezentat nu putem să emitem pretenții. Prea multe greșeli. Le-am dat spații și nu ar fi trebuit. E o lecție pentru noi. O diferență un pic cam mare față de ce am arătat în primele trei etape. Ne așteaptă un meci dificil și trebuie să ne îmbunătățim jocul. Este important să identific cauzele pentru care ne-am prezentat așa. Avem câteva indicii. Avem jucători de calitate și au arătat ce pot. Pentru mine e un semn de îngrijorare modul în care ne-am prezentat.

Antal e un jucător important pentru noi. Atât el, cât și Hora. Hora a și marcat. Prea puțin. Acel forcing din final, dacă am fi reușit să egalăm, ar fi fost un rezultat nedrept. Am arătat momente bune, cel puțin în primele trei etape. Azi am arătat și momente în care am fost vulnerabili”, a declarat Laszlo Balint, potrivit DIGISPORT.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad