Connect with us

Sport

FC Botoșani este peste FC SB în clasament. Valeriu Iftime: “Contează enorm antrenorul. Dacă e lăsat…”

Published

on

FC Botoșani a vândut în ultimii ani o jumătate de echipă la FC SB dar în acest sezon are mai multe puncte decât formația patronată de Gigi Becali. Valeriu Iftime consideră că diferența o face antrenorul, Marius Croitoru reușind să obțină rezultate cu jucători mai slab cotați.

“Contează foarte mult atmosfera, contează enorm antrenorul și filozofia lui. Dacă un antrenor este lăsat liber, dacă l-ai nimerit pe cel mai bun, sunt absolut convins că se găsesc fotbaliști. Sunt foarte mulți fotbaliști care nu sunt puși în valoare”, a spus Valeriu Iftime care nu se teme că îl va pierde pe Marius Croitoru în acest sezon.

“Marius are contract cu noi. Am un agreement cu el. Știți foarte bine că eu nu țin oamenii după contracte. E antrenorul nostru, are o situație foarte bună aici, știe ce are de făcut, a construit ceva. A spus că facem o echipă în doi ani. Malcolm și toți brazilienii și ce am mai adus anul ăsta sunt sub 23-24 de ani. Din păcate, românii nu sunt atât de ușor de găsit. Vedem la tineret dacă putem crește. Mai am un jucător din România adus de la Hagi, un copil. Este foarte bun dar e un pic plinuț și are nevoie de ajutor să devină fotbalist. Nu am nicio frică”, a adăugat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad