Connect with us

Sport

Campania “Prima zi de școală” intră în linie dreaptă. Până pe 15 august mai puteți licita

Published

on

Narcis Drețcanu împreună cu oficialii clubului FC Botoșani au demarat în urmă cu două luni o campanie umanitară care are scopul de a ajuta un număr cât mai mare de copii să înceapă școala în condiții decente. Acești copii vor primi rechizite școlare și îmbrăcăminte.

Campania se va încheia pe data de 15 august iar până atunci, toți cei care doresc să se implice, trebuie să intre pe pagina de facebook a FC Botoșani și să liciteze pentru tricourile jucătorilor.

Odată cu reluarea campionatului am dat un refresh acestei campanii, începută la 1 iunie. Mulțumesc clubului FC Botoșani, domnului președinte, domnului antrenor, băieților care ne-au fost alături. Sperăm să fie una de succes, campania se desfășoară pe pagina de facebook a FC Botoșani. Sperăm să adunăm o sumă cât mai consistentă pentru a ajuta cât mai mulți copii să pornească cu dreptul în prima zi de școală. Din fondurile colectate vom achiziționa rechizite, îmbrăcăminte, alimente neperisabile, care să le fie de folos. Au fost licitate tricouri și din străinătate. Sperăm ca până pe 15 august să adunăm o sumă cât mai consistentă”, a precizat Narcis Drețcanu.

Alin Bejan, antrenorul secund al FC Botoșani, a anunțat astăzi că va scoate la licitație o colecție de fanioane, banii urmând să fie folosiți tot pentru a ajuta acești copii din familii defavorizate să înceapă școala.

“FC Botoșani a răspuns pozitiv de fiecare dată. Ne bucurăm că există un interes mare pentru această campanie. Vreau să vin și eu în sprijinul acestor copii. Pun la dispoziție o colecție de fanioane, o colecție strânsă de ani de zile. Sper să liciteze pentru aceste fanioane”, a spus Alin Bejan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad