Connect with us

Evenimente

Incendiu în comuna Păltiniș. O femeie a suferit atac de panică

Published

on

O casă și două anexe au ars în totalitate și o alta a rămas fără o parte din acoperiș în urma unui incendiu izbucnit în această după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Horodiștea, comuna Păltiniș.

Intervenția promptă a pompierilor militari și voluntari din Darabani, Păltiniș și Dorohoi a făcut ca flăcările să nu se extindă la alte două locuințe din aceeași gospodărie, dar și la două autoturisme.

În momentul producerii incendiului, acasă era o bătrână de 87 de ani. Aceasta a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul Serviciului Județean de Ambulanță, refuzând transportul la spital.

Femeia a relatat că avea mai multe aparate electrocasnice în priză și unul dintre cabluri nu era izolat corespunzător. A observat incendiul când deja ardeau casa și anexele și o parte din acoperișul celelalte clădiri.

Ajunși la fața locului cu trei autospeciale cu apă și spumă, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Darabani, Detașamentului de Pompieri Dorohoi și voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Darabani și Păltiniș au intervenit, mai bine de patru ore, pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor. Intervenția a fost una dificilă având în vedere faptul că incendiul se manifesta pe o suprafață mare, cu flacără și degajări mari de fum, dar și din cauza spațiului îngust dintre clădiri.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad